Aniversare 10 Ani – Rotary Club Craiova

Vezi album

Aniversarea a fost o buna ocazie de a depana amintiri, discuta rezultate ale proiectelor realizate, cunoaste generatii, ne intalni cu familiile in deplin spirit Rotarian. Am benefciat de prezenta Guvernatorului a fostilor presedinti, secretari de club si colegi de la alte Cluburi Rotary din tara, am creat traditie, respect, istorie. Am vazut ca suntem o adevarata familie. Am observant cum majoritatea vechilor rotarieni au aplicat si in viata principiile rotariene pe care le gândim, le spunem si le aplicam: 
1. Este acesta Adevarul ? 
2. Este Corect pentru toţi cei implicaţi? 
3: Vă duce acesta la realizarea unei Bunavointe si a unei mai bune Camaraderii? 
4. Va fi Benefic pentru toţi cei implicaţi?"
Aniversarea a fost si o ocazie a cultivării spiritului camaraderesc. Rotarienii au realizat că prietenia caldă cu fiecare persoană este temelia fiecărui club Rotary. 
Principiile RC Craiova au ramas aceleasi de “A oferi fiecărui membru o oportunitate unică de a-i servi pe ceilalţi”, “Prietenia nu este folosită pentru obţinerea de profituri personale şi privilegii speciale”, "Fiecare Rotarian, un Exemplu pentru Tineret", “Câştigă cel mai mult acela care îsi ajută aproapele cel mai bine" şi "Nimic mai presus de Serviciu".