Rotire de Colan la Rotary Club Targu Jiu

Vezi album

Joi, 12 Iulie, a avut loc la Targu Jiu, la Teatrul Dramatic Elvira Godeanu, ceremonia de rotire a Colanului, respectiv schimbare a presedintelui Clubului Rotary din Târgu Jiu. Mandatul lui Ștefan Ghimiși s-a încheiat, acesta fiind urmat la Presedentia Clubului de Cătălin Dăneț.
La festivitate a participat si o delegatie a Clubului prieten din Craiova, alcatuita din Cristi Blendea, Daniel Kosici si Gabriel Vladut. O festivitate deosebita la care au participat 200 de persoane, membrii ai Clubului din Tag Jiu, invitati, membrii ai comunitatii locale. S-au prezentat proiectele deosebite realizate in folosul comunitatii. S-au inmanat diplome de excelenta unor reprezentanti ai mass-media, Primariei din Tg Jiu, firme si asociatii, membrilor Clubului care au participat la realizarea proiectelor. Toti am fpst alaturi de membrii Clubului gazda, la momentul de sarbatoare. Simbolic, Gabriel Vladut, in calitate de Asistent Guvernator, a transferat colanul de Presedinte al Clubului de la fostul Presedinte Stefan Ghimisi la noul Presedinte Cătălin Dăneț, a transmis dorinta de continuare a excelentei colaborari cu Clubul Rotary Craiova si a urat mult succes lui Dumitru Margeloiu care a preluat pozitia de Asistent Guvernator. 
Reprezentantii celor doua Cluburi din Craiova si Targu Jiu au discutat despre Tabara RYLA de leadership pe care o organizeaza impreuna, la Ranca, la sfarsitul lunii August.
La Teatrul din Târgu-Jiu a avut loc și un eveniment caritabil cu totul deosebit, un spectacol extraordinar “Tănase fits Piaf”, continuând strângerea de fonduri necesare modernizării sectiei de neonatologie de la Spitalul Judetean Târgu-Jiu. Pentru prima dată a cântat la Târgu-Jiu artista Alexandra Fits (din Alba Iulia) alături de pianistul, chitaristul si aranjorul muzical Mariano Castro. Concertul a fost o incursiune muzicală în repertoriul a două mari artiste ale secolului XX: Maria Tănase și Edith Piaf. O atmosfera destinsa, de prietenie si bucurie. In orasul Mariei Tanase, publicul a aplaudat minute in sir, performanta muzicala de exceptie.