Rotirea de Colan 2019

Vezi album

   Intr-o atmosfera de mare prietenie, Familia Rotary --Rotary Club Craiova, Rotaract Craiova si Interact Craiova-- s-a intalnit marti, 2 Iulie 2019, la Casa Universitarilor din Craiova, sa arate in fata prietenilor si presei realizarile mandatului 2018-2019.
   S-au prezentat de catre cei 3 Presedinti  proiectele implementate si realizarile Rotary Club Craiova din ultimul an precum si de-a lungul unei istorii de 22 ani, prin imagini si relatari relevante. De asemenea, s-au depanat amintiri, s-a raspuns la intrebarile presei.
   Rotary Club Craiova a premiat excelenta, un campion national si international de tineret la sah si o eleva acceptata la Cornell University USA, Summer Camp, prima participanta acceptata din Romania, sprijinita in demersul sau de excelenta de catre clubul nostru.
   Trei dintre past-presedinti --Nicusor Ionas, Ion Simion si Catalin Adam-- au primit distinctia Paul Harris Felow, inmanata de catre Past-Directorul Rotary International, Corneliu Dinca.
   S-au subliniat meritele pentru care cei trei au fost recompensati de catre Club.
   S-au prezentat alocutiuni, s-au luat angajamente in favoarea Cluburilor si comunitatii, s-a subliniat apartenenta la Familia Rotary.
   Cei trei Presedinti si cei alesi spre a-i urma in pozitia de lideri ai Cluburilor Rotary, Rotaract si Interact au predat colanele noilor Presedinti si au prezentat ideile de baza pentru mandatul 2019-2020.
   Festivitatea a fost urmata de sedinte foto, networking, schimburi de idei si dineul de prietenie.