Poveste de Craciun

Vezi album

Light up, Rotary! Este deviza sub care Rotary Club Craiova a gândit evenimentul ce va avea loc pe 22 decembrie la Filarmonica Oltenia.
Vorbim de un concert extraordinar de colinde organizat în scop caritabil. „Poveste de Crăciun”, căci aşa se numeşte evenimentul, urmăreşte să aducă lumina sărbătorilor în sufletele a 150 de copii.
 
Rotary Club Craiova încheie anul 2014 cu un concert extraordinar de colinde ce se înscrie în  seria evenimentelor caritabile pe care le organizează în fiecare an. Urmând deviza Light up, Rotary! vom aprinde luminile în bradul de Crăciun şi în sufletele copiilor în seara de 22 decembrie, ora 17.30, la Filarmonica din Craiova. Într-o atmosferă magică Filarmonica din Craiova şi corul Liceului de Artă Marin Sorescu vor aduce povestea colindului de Crăciun în sufletul a 150 de copii pentru care , în acest an, bucuria va fi adevăratul dar. Şi pentru ca această bucurie să fie desăvârşită, după spectacolul de colinde, 75 de copii din centrele Directiei generale de asistenţă socială şi pentru protecţia copilului Dolj şi 75 de elevi de la şcolile generale din Brădeşti şi Filiaşi  vor primi, pe scenă, sub bradul de Crăciun, cadouri chiar de la Moş. Mulţumim partenerilor, în special Oltenia Gardens şi Librărie. Net, şi tuturor prietenilor din mass-media care ni s-au alăturat şi în acest demers în spiritul Crăciunului.