Summitul de Integritate pentru Prosperitate

Vezi album

Transparency International România, Cluburile Rotary și Griffiths School of Management, in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Dolj si Universitatea din Craiova, organizează Caravana Integrității, ce va avea loc miercuri, 08 februarie 2017, începând cu ora 16:00 în Aula Facultății de Drept, din cadrul Universității din Craiova, un eveniment dedicate promovarii eticii și integrității ca element cheie al succesului în dezvoltarea mediului de afaceri si societatii.

Evenimentul reunește persoane din sectorul formarii personalului (pre-universitar si universitar), antreprenorial, drept, academic, bancar și din societatea civilă și sfera publică pentru a împărtăși modele de succes în dezvoltarea unei afaceri integre, oneste și profitabile.

Prin Caravana Integrității susținem un mediu de afaceri transparent, demn și integru care să contribuie decisiv la dezvoltarea economică a țării și la bunăstarea comunităților locale - pentru o Românie onestă, fără corupție. Summitul de Integritate pentru Prosperitate aduce împreună persoane care împărtășesc această viziune și oferă o oportunitate excelentă pentru interconectare și schimb de experiențe.