RYLA

Vezi album

Cea de-a III-a ediție a Taberei RYLA dedicată tinerilor din România cât și din țările balcanice – Grecia, Serbia, Bulgaria – se desfăşoară, în perioada 6 – 9 august, la Calafat, judeţul Dolj. 
Potrivit Rotary Club Craiova, organizatorii taberei, programul RYLA își îndreaptă atenția către dezvoltarea potențialului de leadership al tinerilor prin training și interacțiune multi-culturală, pentru a servi mai bine comunitățile locale din care provin.  
Tabăra RYLA se adresează tinerilor între 18 și 30 de ani. 
Timp de 4 zile, sub îndrumarea trainerilor, dar și a unor personalități Rotary, tinerii vor participa la discuții și la sesiuni interactive, cu exercţii practice de training care vizează: comunicarea în mediul multicultural; comunicarea din perspectiva leader-ului; motivația individuală şi a echipelor; managementul timpului; conducerea echipei; leadership comunitar; rolul şi comportamentul leaderului, dezvoltarea abilităților de leader, planificarea proiectelor.
Locul ales pentru desfășurarea programului taberei este păstrat prin tradiție la Calafat, oraș care găzduiește în aceeași perioadă renumitul Festival de Folk. Situat pe malul Dunării, Calafatul permite participarea mai facilă a tinerilor din Grecia, Bulgaria și Serbia alături de cei din România.
Sub deviza “A servi mai presus de sine” Rotary Club Craiova promovează și alte proiecte prin care susține comunitatea locală.